Áraink

Invertereink

Fronius

A napelemes rendszerek működéséhez elengedhetetlen a helyes inverter megválasztása. Ehhez figyelembe kell venni, hogy mekkora lesz a visszatáplálás mértéke a hálózatba, milyen kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik, mennyi garancia jár hozzá, és természetesen számolni kell a méretekkel is.
A fejlett osztrák technológia miatt a Fronius inverterek közkedveltek Magyarországon, és több olyan extra tulajdonsággal rendelkeznek, aminek köszönhetően kiemelkednek.
A kiterjedt szervízhálózattal rendelkező és nemzetközi szinten is elismert Fronius kitűnő választás a napelemes rendszerekhez.

Huawei

A világ legnagyobb inverter gyártója bemutatja lakossági Huawei invertereit!

Ami eddig elképzelhetetlen volt, most lehetséges: – optimalizálók napelemekre, csak ott, ahol erre szükség van, – akkumulátorinterfész, direkt akkumulátor csatlakozás, – természetes hűtés, csendes, megbízható üzem, – biztosítékmentes kivitel, II-es szintű DC és AC túlfeszültség védelem, – összes sztring online felülvizsgálat, – mindezek gyönyörű, esztétikus kivitelben, – ellenállhatatlan árakon.

Saj

A SAJ inverterek nem véletlenül váltak Kína, a világ legnagyobb és egyben ma már legigényesebb piacának legkedveltebb lakossági invertereivé. A SAJ invertereknek irigylésre méltóan alacsony, csupán 0,3% a meghibásodási rátája, ami 1000 darab inverterből mindössze 3 meghibásodást enged. Ez az alacsony érték elsősorban a ventilátoros hűtés nélküli, transzformátormentes és mozgó alkatrészek nélküli kivitelnek valamint a nagyon jó hőelvezetésű alumínium borításnak köszönhető.
A SAJ inverter megadja mindazt a hosszútávú üzembiztonságot és kiépítési rugalmasságot, ami a legtöbb háztartásban vagy ipari közegben elvárható.

Paneleink

Phono solar

A Phono Solar felső kategóriás napelemek egyik vezető gyártója. A Phono Solar-t a SUMEC csoport, egy Fortune 500-as vállalat alapította, amely a Kínai Nemzeti Gépipari Társaságnak (SINOMACH) tagja. A nagyvállalati hátterének köszönhetően a Phono Solar egy rendkívül tőkeerős gyártó.

A Solarity a Phono Solar napelemek hivatalos forgalmazója. A Phono Solar fejlesztései innovatív technológiákon alapulnak, széles termékskálát nyújtva ügyfeleinek. Az MWT technológiájú napelemek tömeggyártásának megvalósítása is a gyártó képességeit mutatja.

 A Phono Solar napelemek “TOP Performer” besorolást kaptak független napelemes tesztek során, a Kyocera napelemekkel együtt.

Risen Energy

A Risen Energy vállalat egy vezető globális TIER 1 besorolású magas hatásfokú szolár panel gyártó és teljes üzleti megoldásokat szolgáltató szervezet az energiatermelésben, mind a lakossági-, a kereskedelmi-, és a közüzemi szegmens számára.
A társaság alapítási éve 1986-ra nyúlik vissza és 2010-ben terjesztette ki szolgáltatásait világszerte. A technológiai kereskedelmi fejlesztés, a tökéletes minőség és támogatás támasztja alá, hogy a Risen Energy teljeskörű üzleti megoldásokat tud nyújtani, versenytársai között a legerősebb és legköltséghatékonyabb vállalat.
Helyi piaci jelenléttel és erős pénzügyi státusszal elkötelezettek és képesek stratégiát építeni érett, előnyös együttműködésre a partnerekkel, közösen hozzájárulva a zöld energia növekvő értékeihez.

Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árajánlatot az ingyenes konzultációnk után tudunk adni.

Bsolar-Napelem-Napelemrendszerek-Napelem-Pályázatok-Napelempályázatok-Kalkulácó-NapelemKalkuláció-Napelemesrendszer-Hajdúbiharmegye-Jásznagykunszolnok-Szabolcs Szatmárberegmegye-BorsodAbaújZemplén-Prémium rendszer-PrémiumNapelemrendszer-Kulcsrakész-Villanyszámlanullázó megújulóenergia garancia inverter panel huawei

Nyíregyháza

Ügyfelünk, Nagy Ferenc azzal a céllal keresett meg bennünket, hogy nyíregyházi otthonába szeretne napelemes rendszert. Villanyszámláját szerette volna kiváltani, ezzel csökkentve rezsiköltségeit és növelve megtakarításait.

  • Éves kWh igény: 9300kWh
  • Havi átlagos villanyszámla: 31.050Ft

A termékek kiválasztása során ügyfelünk azt tartotta szem előtt, hogy hosszú távon megbízható és minőségi termékek kerüljenek telepítésre. A választás ezért Phono Solar napelemekre és Huawei inverterre esett.

A tetőszerkezet 35 fokos dőlésszöggel rendelkezik, déli tájolással. 23 db napelem panel került rögzítésre, az inverter pedig az elő tető alatt kapott helyet.

A telepítés során egy 8,625kWp teljesítményű rendszer került telepítésre. Cégünk végezte a tervezést, a beüzemelést, valamint a napelemes rendszer engedélyeztetéséhez kapcsolódó teljes körű ügyintézést is. Munkatársaink egy nap alatt szerelték fel a napelemes rendszert, mely azóta is hiba nélkül dolgozik.

    Ez a projekt 2021  júniusában valósult meg 2.752.000 Ft-ért.

Sátoraljaújhely

Ügyfelünk, Varga Zoltán felkereste cégünket, hogy sátoraljaújhelyi otthonába szeretne napelemes rendszert. Villanyszámláját szerette volna kiváltani, ezzel csökkentve rezsiköltségeit és növelve megtakarításait.

  • Éves kWh igény: 6000kWh
  • Havi átlagos villanyszámla: 20.250Ft

A termékek kiválasztása során ügyfelünk azt tartotta szem előtt, hogy hosszú távon megbízható és minőségi termékek kerüljenek telepítésre. A választás ezért Risen Energy napelemekre és Saj inverterre esett.

A tetőszerkezet 40 fokos dőlésszöggel rendelkezik, délnyugati tájolással. 15 db napelem panel került rögzítésre, az inverter pedig a teraszon kapott helyet.

A telepítés során egy 5,625kWp teljesítményű rendszer került telepítésre. Cégünk végezte a tervezést, a beüzemelést, valamint a napelemes rendszer engedélyeztetéséhez kapcsolódó teljes körű ügyintézést is. Munkatársaink egy nap alatt szerelték fel a napelemes rendszert, mely azóta is hiba nélkül dolgozik.

Ez a projekt 2021 Júliusában valósult meg 2.200.000Ft-ért

 

Bsolar-Napelem-Napelemrendszerek-Napelem-Pályázatok-Napelempályázatok-Kalkulácó-NapelemKalkuláció-Napelemesrendszer-Hajdúbiharmegye-Jásznagykunszolnok-Szabolcs Szatmárberegmegye-BorsodAbaújZemplén-Prémium rendszer-PrémiumNapelemrendszer-Kulcsrakész-Villanyszámlanullázó megújulóenergia garancia inverter panel huawei

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlói ügyfelünk, Csaba felkereste cégünket, hogy saját fogyasztását szeretné kiváltani, illetve a jövőben szeretne plusz elektromos berendezéseket, ezért mi így kalkulálva készítettünk neki egy ajánlatot.

Ügyfelünk az Otthonfelújítási Támogatást vette igénybe, így az összeg felét vissza is kapja. Ezzel kapcsolatos ügyintézésben is segítettünk neki. 2022. december 31-ig még van lehetőség ezt kihasználni a gyermeket nevelőknek.

A termékek kiválasztása során ügyfelünk azt tartotta szem előtt, hogy hosszú távon megbízható és minőségi termékek kerüljenek telepítésre.

Huawei SUN2000-5KTL -M1 Inverter.
14 db Phono Solar 375W napelem került fel, és a kivitelezőink 1 munkanap alatt elvégezték a megbízást, a szokásos kitűnő minőségben!

Cégünk végezte a tervezést, a beüzemelést, valamint a napelemes rendszer engedélyeztetéséhez kapcsolódó teljes körű ügyintézést is.

A rendszer összteljesítménye 5,2kWp.

Íme az előtte-utána készült kép:

Ez a projekt 2022 Februárjában valósult meg 2.400.000 Ft-ért.

További információkért keressenek minket bizalommal!

 Egy napelemes rendszer árának több tényezője van. Kérje bátran az ingyenes felmérésünket, és adunk egy pontos árajánlatot!