Napelem Rendszerek -Biztos befektetés

A napelemrendszer költséghatékony megoldás és időtálló befektetés, aminek gyümölcsét hosszú távon élvezheti, többek között a 25 éves napelemes teljesítménygarancia miatt is.

A Befektetőknél a legfontosabb tényező, hogy milyen hozamot termel, mikorra térül meg,
és mennyi ideig tud nyereséges lenni a befektetés. Kevés olyan vállalkozás van, amely ennyire kiszámítható, és mindemellett garancia ideje alatt ilyen hozamot tud garantálni.

Jó befektetés a napelem?
A napelemeknek a megtérülési ideje 8-10 év a jelenlegi áram árakkal számolva a magánszemélyeknek. Cégeknek ez már 5-6 év is lehet, de jelenleg több pályázat is fut, így még jobban megéri a megújuló energiaforrások használata. A mai világban mindennek az ára emelkedik, és semmi nem garantálja, hogy a jelenlegi energiaárak maradnak hosszabb távon. Európában mindenhol energiaválság van, és az energia árak csak emelkednek.

A Bsolárnál csak minőségi alapanyagokkal dolgozunk, ezért a garanciaidők minimum 10 év inverterre, panelekre pedig minimum 25 év. A napelemes rendszerekben a ”romlandó” az inverter, de a mai világban kevés olyan elektromos eszköz van, amelyre 10 év garanciát adnak a gyártók, ezek a garancia idők is egyre nagyobbak, ahogy fejlődik a technológia, és azt is kijelenhetjük, hogy a napelem piac egy nagyon gyorsan fejlődő iparág.

Befektetés téren nem elhanyagolható, hogy a házaknál nem csak a villanyszámlát váltja ki
a napelemes rendszer, hanem az ingatlan értéke is nő, és az ingatlanvétel szempontjából
is fontos tényező, ha egy házon napelemes rendszer van, mivel a vevő könnyebben tudja
a rezsijének a cashflow-ját tervezni, de az értéknövelő beruházás cikkünkbe részleteztük a további előnyeit.

Ezért kijelenthetjük, hogy a napelemes rendszerek
páratlan befektetések, nem hat rá a pénzügyi válság, és semmilyen külső tényező.

Bármilyen kérdése lenne keresse fel központi irodánkat vagy hívjon minket

06706495879